#család #gender családokvilágkongresszusa

Avagy a keresztény kinyilatkoztatáson alapuló világnézetem akadály az egyenjogúsági forradalomnak beállított ún. genderideológia globális térhódításának. Ami a társadalom átalakulásának egyik velejárója vagy éppen a motorja. A magukat liberálisnak valló polgártársaink még nem tudtak megegyezni ebben a kérdésben. Az viszont nem kérdés számukra, hogy a nyugati civilizáció bibliai világképen alapuló jogrendje felett már lejárt az idő. Itt van valami új, ez a gender-mozgalom. Az lehetsz aki, vagy éppenséggel ami akarsz, ma még ötvenvalahány identitásból választhatsz, de holnap már ki tudja, lehet ennek a duplájából.

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a társadalmi nemiség megválaszthatóságáért folytatott küzdelem merőben újkeletű. Miközben a történelmet kis túlzással végig kísérték az ehhez hasonló mozgalmak, több-kevesebb sikerrel. Emellett hajlamosak vagyunk elfelejteni azt is, hogy mi mindent köszönhetünk a kereszténységnek. Azon eszmék, illetve intézmények kialakulásában letagadhatatlan szerepet vállalt a keresztény világ, amelyekre oly büszke a nyugati ember, úgymint szabadság, emberi jogok, nők egyenjogúsága, kórházak, osztott oktatási rendszer stb..

A május végi Családok Világkongresszusát, homofóbok világtalálkozójának beharangozó liberális és persze független médiumok hozzáállását elkeserítőnek mondanám, pedig az a főárammal úszva szolidárisnak, sőt trendinek tűnhet. Kis túlzással, ugyanis mindenhonnan a gender térhódítását tapasztalhatjuk. A gyermekeknek szóló mesefilmektől a ruhadivaton át, a mosdóhasználati vitákon keresztül, egészen a politikai programalkotásokig.

Ezzel szemben a társadalom alapvető egységeit, a családokat népszerűsítő programsorozatot tartanak Budapesten, méghozzá a kormány támogatásával. A Családok XI. Világkongresszusa mellett, megrendezésre kerül a Budapesti Demográfiai Fórum 2., a II. Európai Életvédő Fórum és egy Családi Fesztivál is.  Beszédet mond többek között Orbán Viktor miniszterelnök, Balog Zoltán miniszter, Novák Katalin államtitkár.

Ne csodálkozzunk tehát, hogy sivalkodás söpör végig a hazai liberális világban és megindul a homofób bélyegragasztás. A pride-ot elutasítók már megszokhatták a homofób, fasiszta, náci jelzőket, most pedig a hagyományos családmodell mellett kiállók kaphatnak hasonlókat. A következők azok a fiatalok lesznek, akik gyermekeket szeretnének vállalni?

A nyugati világ demográfiai adatait elnézve, pedig nem állunk túl fényesen. Nem csak, hogy válságban van a hagyományos családmodell, hanem megakarják változtatni, csakúgy, mint a házasság intézményét is. Megakarják hazudtolni a biológia nemeket, szerepeket és ehhez megannyi vezető politikus adja a nevét, népszerűségi-indexének növelését remélve. Viszont az a nemzet ahol nem kötnek házasságot és nem vállalnak gyermekeket nem nézhet reményteljes jövő elé. A napokban jelent meg egy érdekes kimutatás ezzel kapcsolatosan Európa legfontosabb vezetőiről, akik nem vállaltak gyermeket különböző okok miatt. Ezt is érdemes figyelembe venni, amikor a politikai vezetők  programjait vizsgáljuk.

Kép: https://www.budapestfamilysummit.com/hu/