Dübörög a Soros-gépezet! Georgie bácsi a héten giga sivalkodásban küldte el hadüzenetét Orbán Viktornak és minden olyan európai nemzetnek, amelyik szuverén államként tekint önmagára. 


Mit is jelent mindaz, amit George Soros legutóbbi brüsszeli látogatásán elmondott?
-Még nagyobb befolyást a maffiaszerűen, átláthatatlanul működő álcivil szervezeteinek!
-Legyen EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK!
-Legyen egységes, migránssimogató európai bevándorlási politika! (kötelező kvóta, még több migráns) 

Elfogadhatatlan, hogy a magyarellenes 7.cikkely tárgyalása előtt hamarabb fogadtak Brüsszelben egy soha, semmilyen demokratikus választáson el nem indult üzletembert, mint Orbán Viktor miniszterelnököt, ahogyan az is felháborító, hogy egy olyan spekulánssal folytat stratégiai együttműködést és tárgyalásokat az uniós vezetés, aki köztudottan 1000x több bűnt követett el az emberiség és a demokrácia ellen, mint amennyit a jótékonyságra fordított, hogy fals módon tetszelegjen nagyvonalú filantróp üzletember képében. 

A Soros-rendszer eddig is folyamatosan asszisztált a tömeges illegális bevándorláshoz, eddig is a demokrácia lebontásán ügyködött (kormányok támadása, polgárháborús viszonyok generálása több országban is), mostantól kezdve mindezt nyíltan, uniós vezetők kiállásával teszi. Amikor ezek a körök azt mondják, hogy "Építsünk hidakat!", akkor olyan hidakról beszélnek, amelyeket a migránsok beáramlásának könnyítésére emelnének. 

Amikor azt mondják, hogy "Lebontjuk a kerítéseket!", amögött a nemzeti szuveneritás, az önálló jogállamiságot védő kerítések és falak lebontását értik. Nem hagyjuk! Nem kérünk a Mr. Soros és társai által vizionált, degenerált, klasszikus értelemben értéktelen, beláthatatlan következményekkel veszélyeztető alternatív buborék-világképből, amit a Nyitott Társadalom koncepicó is jelképez!